Välkomna till Vadstena Choklad

Grunden till att vi startade våran butik Vadstena Choklad, började i Stockholm där allt startade med Chokladfestivalen och vi ville nå ut till folket med äkta hantverk choklad.  Vi började ställa ut på olika julmarknader runt om i landet år 2016. Vi tänkte att det skulle vara kul att få dela med oss av vår passion och kunskap och kärlek för småskalig kvalitetschoklad. Med bakgrunder i hotell och restaurangbranschen hade vi trots vår unga ålder många års service erfarenhet och stor förståelse för mat och dryck i kombination. Efter några år med utställningar på marknader och mässor fick vi äran att vara med och starta en helt ny chokladmässa i Vaxholm år 2019 (Vaxholms Chokladgästabud).
Vi upptäckte efter många år på marknader och mässor att vi fick kunder som uppskattade våra produkter och började spana på att öppna upp en mer fast punkt. Jakten påbörjades efter en plats att öppna vår söta drömbutik.
Vi letade länge efter just den perfekta platsen för vår söta butik, ödet tog oss till en liten tom butikslokal på Storgatan 10 i den vackra medeltidsstaden Vadstena vid Vättern. Med en avslutad chokladfestival i ryggen var vi nu redo att ge oss in i nya äventyr en månad senare öppnade vi vår lilla söta butik i slutet av 2019.
Idag 4 år senare, driver vi vår drömbutik på Storgatan 7C tvärs över gatan till vår gamla lokal. Den nya butiken gav oss möjligheten att utveckla vår verksamhet. Nu erbjuder vi under årets varmare dagar uteservering där vi serverar Sveriges godaste praliner och vårt goda Vadstena kaffe-blend!
Använd gärna kartan ovan för att hitta till oss eller kontaktformuläret om du vill beställa något eller bara vill säga hej!